بهترین فیلمهای سال ۲۰۲۰

معمولا به دنبال هر سالِ سینمایی خوب، یک سالِ سینمایی متوسط داریم. سال گذشته از لحاظ اسامی بزرگ یکی از آن سال‌های استثنایی بود. از کوئنتین تارانتینو تا مارتین اسکورسیزی فیلم ساخته بودند و مثل همیشه سینمای مستقل هم برایمان چند نام تر و تازه داشت. علاوه بر این، کارگردانان مطرحی مثل نوآ بومباک که با فیلم‌هایشان توجه را به خود جلب کردند. انتخاب لیست بهترین فیلم‌های ۲۰۲۰ به سادگی سال قبل نیست.

از جزئیات فیلم‌های برتر سال ۲۰۲۰ و جدیدترین فیلم‌های هالیوودی هنوز اطلاعات زیادی نداریم. یک نگاه گذرا به فیلم‌های جدید امسال نشان می‌دهد که همچنان شاهد دنباله‌ها و بازسازی‌های زیادی خواهیم بود. فیلم‌های ابرقهرمانی هر چند عناوینشان چندان کنجکاوی‌برانگیز نیست اما قطعا جزء فیلم‌های پرفروش‌های سال ۲۰۲۰ هستند. یکی دو کارگردان پیشکسوت مثل استیون اسپیلبرگ و چند کارگردان هزاره‌ی سوم مثل جاد آپاتو هم هستند که فیلم‌هایشان قطعا برای دیدن جالب است. بعضی از فیلم‌ها هم فقط به دلیل حضور برخی از بازیگران انتخاب شده‌اند. در ادامه با فهرست بهترین فیلم‌های سال ۲۰۲۰ همراه شما خواهیم بود.

این مطلب با مشخص شدن تاریخ اکران و جزئیات فیلم‌های جدید به‌روز می‌شود. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم هر چند وقت یک بار به این صفحه سر بزنید تا از وضعیت فیلم‌های جدید و بهترین فیلم‌های ۲۰۲۰ باخبر شوید.

۱. کینه (The Grudge)

نمایی از فیلم کینه

کارگردان: Nicolas Pesce
بازیگران: Betty Gilpin, Andrea Riseborough, William Sadler
تاریخ اکران: ۳ ژانویه ۲۰۲۰ (۱۳ دی ۱۳۹۸)
امتیاز متاکریتیک: ۴۱

سری فیلم‌های ترسناک «کینه» (The Grudge) همیشه با توجه طرفداران فیلم ترسناک همراه بوده است. این فیلم‌های ترسناک که اساس‌شان اتفاقات ماورالطبیعه است بازسازی یک سری فیلم ژاپنی به همین نام است. اولین قسمت کینه سال ۲۰۰۴ ساخته شد. کارگردانش تاکاشی شیمیزو ژاپنی بود اما بازیگران و تهیه‌کنندگانش آمریکایی بودند. قسمت جدید آن داستان خانه‌ای است که توسط یک روح کینه‌توز طلسم شده و طلسم به این ترتیب عمل می‌کند که هر کسی وارد خانه شود به طرز خشونت‌بار و فجیعی خواهد مرد. نیکلاس پشی کارگردان قسمت جدید کینه ساخت فیلم‌هایی چون «چشمان مادرم» را در کارنامه‌اش دارد که نمره‌ی قابل قبولی از منتقدان گرفته بود. حالا باید دید یک کارگردان که سابقه‌ی ساخت فیلم‌های ترسناک با پذیرش منتقدان را در کارنامه‌اش دارد می‌تواند سری فیلم‌های کینه را که قسمت‌های آخرش به قهقرا رفته بود، نجات بدهد یا نه.

۲. زیر آب (Underwater)

نمایی از فیلم زیر آب

کارگردان: William Eubank
بازیگران: Betty Gilpin, Andrea Riseborough, William Sadler
تاریخ اکران: ۱۰ ژانویه ۲۰۲۰ (۲۰ دی ۱۳۹۸)
امتیاز متاکریتیک: ۴۸

ویلیام یوبانک از اولین فیلمی که سال ۲۰۱۱ ساخت به ژانر علمی-تخیلی علاقه نشان داد. فیلم جدیدش «زیر آب» هم یک اثر علمی-تخیلی است. داستان گروهی از محققان است که درباره‌ی جهان زیر آب تحقیق می‌کنند. بعد از یک زلزله آزمایشگاه زیرزمینی آن‌ها نابود می‌شود و در تلاش هستند که امنیت را به آزمایشگاه برگردانند؛ اما چیزی بیش از آنچه در کف دریا اتفاق می‌افتد، آن‌ها را تهدید می‌کند که باید از آن بیشتر بترسند. کریستن استوارت اولین بازیگری بود که برای بازی در فیلم زیر آب انتخاب شد. از آن جایی که یوبانک به‌عنوان مدیر فیلم‌برداری پیش‌تر فعالیت داشته است، به نظر می‌رسد باید از لحاظ بصری منتظر فیلم جذابی باشیم. فیلم‌برداری فیلم اواسط سال ۲۰۱۷ صورت گرفت.

۳. دولیتل (Dolittle)

نمایی از فیلم دولیتل

کارگردان: Stephen Gaghan
بازیگران: Tom Holland, Robert Downey Jr., Emma Thompson
تاریخ اکران: ۱۷ ژانویه ۲۰۲۰ (۲۷ دی ۱۳۹۸)
امتیاز متاکریتیک: ۲۶

همیشه هم فیلم‌هایی که منتظر دیدن‌شان هستیم بلاک‌باسترها یا آثار جدی نیستند. گاهی کمدی‌ها هم فیلم‌های کنجکاوی‌برانگیزی هستند. کمدی فانتزی «سفر دکتر دولیتل» کمدی فانتزی است که از روی کتاب‌های دکتر دولیتل اقتباس شده است. کتاب‌هایی که نوشته‌ی هیو لافتینگ است و سفر دکتر دولیتل دومین جلد این کتاب‌ها محسوب می‌شود. کتاب از لحاظ حجم نسبت به قسمت قبلی‌اش چند برابر بود و مخاطبانش هم نسبت به جلد اول بزرگترها بودند و داستان برای مخاطبان بالغ‌تر نوشته شده بود. قهرمان فیلم همان دکتر دولیتل است. پزشکی که کشف می‌کند می‌تواند با حیوانات حرف بزند. به جز بازیگران، صداپیشگان فیلم هم از میان بازیگران مشهور هستند و در میان آن‌ها می‌شود به ماریون کوتیار و رالف فاینس اشاره کرد. نکته‌ی حاشیه‌ای فیلم این است که آوریل سال ۲۰۱۹ اعلام شد به دلیل اینکه فیلم در اکران‌های آزمایشی‌ شکست خورده دوباره در ۲۱ روز برخی از صحنه‌های آن فیلم‌برداری می‌شوند.

۴. پسران بد تا ابد (Bad Boys for Life)

نمایی از فیلم پسران بد تا ابد

کارگردان: Adil El Arbi, Bilall Fallah
بازیگران: Will Smith, Joe Pantoliano, Vanessa Hudgens
تاریخ اکران: ۱۷ ژانویه ۲۰۲۰ (۲۷ دی ۱۳۹۸)
امتیاز متاکریتیک: ۵۹

عادل العربی و بلال فلاح تا به حال سر سه فیلم با یکدیگر به صورت مشترک کارگردانی کرده‌اند و فیلم‌هایشان هم اکثرا درام‌ها و تریلرهای جنایی هستند که تقریبا نظر مثبت منتقدان و مخاطبان را جلب کرده بودند؛ اما این‌بار سراغ یک اکشن با مایه‌های کمدی رفته‌اند. فیلم را دو نفر از مشهورترین چهره‌های هالیوود یعنی ویل اسمیت و جری بروکهایمر تهیه کرده‌اند. سری فیلم‌های «پسران بد» با بازی ویل اسمیت در نقش اصلی اولین‌بار سال ۱۹۹۵ ساخته شد. فیلم داستان‌هایی است که برای دو کارآگاه اتفاق می‌افتد. فیلم «پسران بد برای زندگی» سومین قسمت از سری فیلم‌های پسران بد است. سال ۲۰۰۸ مایکل بی، که برای ساختن اکشن‌های هیجان‌انگیز شهرت دارد، اعلام کرد که قسمت سوم پسران بد را او کارگردانی خواهد کرد. اما او و ویل اسمیت هر دو جزء گران‌ترین چهره‌های هالیوود بودند و دستمزدشان زیاد می‌شد. از سال ۲۰۰۹ کار روی فیلم‌نامه‌ی قسمت سوم شروع شد. کارآگاه مارکوس برنت در این قسمت بالاخره ترفیع گرفته و بازپرس نیروی پلیس شده است و آن یکی یعنی مایک لووری بحران میانسالی را تجربه می‌کند. آن‌ها یک‌بار دیگر به هم می‌پیوندند تا پرونده‌ی قتل برادر یک مزدور آلبانیایی را حل کنند که قول داده پول خوبی به آن‌ها بدهد.

۵. پرندگان شکاری (Birds of Prey)

نمایی از فیلم پرندگان شکاری

کارگردان: Cathy Yan
بازیگران: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor
تاریخ اکران: ۷ فوریه ۲۰۲۰ (۱۸ بهمن ۱۳۹۸)
امتیاز متاکریتیک: ۶۰

«پرندگان شکاری» با عنوان کامل Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn اولین فیلم ابرقهرمانی سال ۲۰۲۰ است و هشتمین فیلم از جهان گسترش یافته‌ی DC که نه تنها قهرمانش که کارگردان و فیلم‌نامه‌نویسش هم زن هستند. اتفاقی که پیش از این سر فیلم «واندروومن» رخ داده بود. قصه‌ی فیلم از این قرار است که بعد از اختلافی که بین هارلی کویین و جوکر رخ می‌دهد، هارلی کویین به ابرقهرمان‌ها می‌پیوندد تا یک دختر جوان را از چنگال لرد جنایتکار شیطانی نجات بدهد. بعد از ماجراهای «جوخه‌ی انتحار» بتمن ناپدید شده و شهر گاتهام بی‌دفاع در برابر جرم و جنایت رها شده. پرندگان شکاری قرار است اولین قسمت از یک سری فیلم ابرقهرمانی با محوریت هارلی کویین باشد.

۶. مرد نامرئی (The Invisible Man)

نمایی از فیلم مرد نامرئی

کارگردان: Leigh Whannell
بازیگران: Elisabeth Moss, Aldis Hodge, Storm Reid
تاریخ اکران: ۲۸ فوریه ۲۰۲۰ (۹ اسفند ۱۳۹۸)
امتیاز متاکریتیک: ۷۲

درباره‌ی فیلم «مرد نامریی» توضیح چندانی نمی‌شود داد چون خلاصه‌ی‌ داستانش هنوز مشخص نیست یا در واقع در اختیار رسانه‌ها قرار نگرفته است. فقط می‌دانیم که این فیلم بلندی درباره‌ی یکی از شخصیت‌های هیولایی کلاسیک یونیورسال است. فیلم در ژانر وحشت و علمی-تخیلی است. این سومین فیلم لی وانل است که اولین فیلمش «موذی: فصل سوم» بود. از سری فیلم‌های «insidious» که نسبتا مطرح شد. دلیل گذاشتن فیلم در این فهرست بیشتر حضور الیزابت ماس، بازیگر نقش اول آن جلوی دوربین است و این که گفته می‌شود مرد نامریی اقتباسی مدرن از رمان مشهوری به همین نام نوشته‌ی اچ.جی.ولز است. فیلم وانل بازسازی فیلم اقتباسی دیگری محصول ۱۹۳۳ است. داستان کتاب به این شکل است که دوست پسر سابق دختری که شیاد هم بود خودکشی می‌کند و بعد از آن سیسیلیا تلاش دارد که زندگی خودش را از نو و بهتر بسازد. اما مشکوک است که شاید دوست پسرش واقعا نمرده باشد.

۷. به پیش (Onward)

نمایی از انیمیشن به پیش

کارگردان: Dan Scanlon
صداپیشگان: Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus
تاریخ اکران: ۶ مارس ۲۰۲۰ (۱۶ اسفند ۱۳۹۸)
امتیاز متاکریتیک: ۶۱

فیلم «به پیش» یک انیمیشن فانتزی شهری است که به روش سه‌بعدی توسط کمپانی پیکسار ساخته شده است. ماجراهای فیلم در یک دنیای جادویی اتفاق می‌افتد که ساکنانش الف‌ها، ترول‌ها، سانتورها (اسب‌هایی با سر انسان) و روح‌ها و بقیه‌ی موجودات اسرارآمیز هستند. این جهان جایی است که در آن افسانه‌های پریان واقعیت پیدا می‌کنند و حقیقت میدان را به جادو می‌بازد. البته ساکنان این جهان فانتزی از موبایل و ماشین به جای جادو استفاده می‌کنند. دو برادر نوجوان الف کنجکاو می‌شوند که کشف کنند آیا هنوز هم در جهان جادو وجود دارد یا نه. آن‌ها می‌خواهند با استفاده از جادو یک روز را با پدرشان بگذرانند که وقتی خیلی بچه بودند از دنیا رفته و آن‌ها خاطره‌ای از او ندارند.

۸. راه بازگشت (The Way Back)

نمایی از فیلم راه بازگشت

کارگردان: Gavin O’Connor
بازیگران: Ben Affleck, Janina Gavankar, Jayne Taini
تاریخ اکران: ۶ مارس ۲۰۲۰ (۱۶ اسفند ۱۳۹۸)
امتیاز متاکریتیک: ۶۶

گاوین اوکانر را با فیلم‌هایی مثل «حسابدار» و «جین اسلحه دارد» می‌شناسیم. معمولا تریلرهای اکشن را خوب می‌سازد اما این‌بار سراغ یک درام ورزشی رفته است. ژوئن سال ۲۰۱۸ بود که خبر رسید اوکانر و بن افلک که پیش از این هم همکاری داشتند قرار است دوباره یک تیم تشکیل بدهند. فیلم‌نامه را برد اینگلسبی درباره‌ی یک ستاره‌ی سابق بسکتبال نوشت. مردی که همسر و بنیان زندگی‌اش را به دلیل اعتیاد از دست داده و حالا در تلاش است که دوباره روحش را پاک کند. برای این کار تصمیم می‌گیرد مربی ورزش یک دبیرستان شود. در حالی که تیم دبیرستان شکل می‌گیرد او دوباره با شیاطین درونش مواجه می‌شود. نام فیلم در ابتدا چیز دیگری بود و تغییر پیدا کرد. سال ۲۰۱۱ پیتر ویر هم فیلمی به همین نام ساخته بود.

۹. اولین گاو (First Cow)

نمایی از فیلم اولین گاو

کارگردان: Kelly Reichardt
بازیگران: Alia Shawkat, Toby Jones, John Magaro
تاریخ اکران: ۶ مارس ۲۰۲۰ (۱۶ اسفند ۱۳۹۸)
امتیاز متاکریتیک: ۸۹

کلی ریکارد دو سال پیش با فیلم «برخی زنان» (Certain Women) توجه‌ها را به خودش جلب کرد. درامی زنانه که به شیوه‌ای هنرمندانه ساخته شده بود. فیلم جدیدش «اولین گاو» هم یک درام است که البته سال ۲۰۱۹ هم در جشنواره تلوراید اولین نمایش‌اش تجربه کرد اما اکران عمومی‌اش به اوایل سال ۲۰۲۰ افتاد. فیلم‌نامه‌ی فیلم را خود ریچارد به همراه جاناتان ریموند بر اساس رمانی از ریموند نوشته‌اند. اسم اصلی رمان «نیمه‌ی زندگی» است. داستان آشپزی که به غرب سفر کرده و به گروهی از تله‌گذاران پوست خز پیوسته است. او در میان آن‌ها فقط موفق می‌شود با یک مهاجر چینی ارتباط برقرار کند. مردان باید با هم همکاری کنند اما واقعیت این است که تجارت همه‌ی آن‌ها به مالک زمین ثروتمندی بستگی دارد که صاحب یک گاو شیرده است.

۱۰. آرتمیس فاول (Artemis Fowl)

نمایی از فیلم آرتمیس فاول

کارگردان: Kenneth Branagh
بازیگران: Judi Dench, Hong Chau, Josh Gad
تاریخ انتشار: ۱۲ ژوئن ۲۰۲۰ (۲۳ خرداد ۱۳۹۹) – دیزنی پلاس
امتیاز متاکریتیک: ۳۱

دیدن هر فیلمی از کنت برانای انگلیسی کنجکاوی‌برانگیز است حتی اگر با فیلم قبلی‌اش یعنی «قتل در قطار سریع‌السیر شرق» ناامیدتان کرده باشد. این یک فیلم ماجراجویانه‌ی علمی-تخیلی است که بر اساس اولین قسمت از یک سری رمان به همین نام نوشته‌ی اوین کولفر، نویسنده‌ی ایرلندی کتاب‌های کودکان ساخته شده است. فیلم داستان سفر یک نوجوان ۱۲ ساله‌ی نابغه به اسم آرتمیس فاول است. آرتمیس از نوادگان خاندانی است که همه‌شان مغزهای متفکر جنایت بودند. او به دنبال پدرش می‌گردد که به طرز اسرارآمیزی ناپدید شده است. او یک پری لپرکان را می‌رباید تا شاید در این جست‌وجو کمکش کند. کنت برانا البته توانایی‌هایش را در اقتباس‌های ادبی نشان داده است ولی «آرتمیس فاول» نه از سوی منتقدان و نه از طرف مردم با استقبال خوبی روبه‌رو نشد. این فیلم قرار بود به صورت سه‌بعدی و آیمکس اکران شود، ولی اکران آن به دلیلی همه‌گیری ویروس کرونا لغو و به جای آن از طریق سرویس دیزنی پلاس به‌صورت اینترنتی منتشر شد.

۱۱. پادشاه استتن آیلند (The King of Staten Island)

نمایی از فیلم پادشاه استتن آیلند

کارگردان: Judd Apatow
بازیگران: Marisa Tomei, Bill Burr, Maude Apatow
تاریخ انتشار: ۱۲ ژوئن ۲۰۲۰ (۲۳ خرداد ۱۳۹۹) – پخش دیجیتال
امتیاز متاکریتیک: ۶۷

جاد آپاتو یکی از مهم‌ترین فیلم‌سازان یک جریان جدید در هالیوود محسوب می‌شود. کمدی‌های او که اغلب با شوخی‌های رکیک آمیخته شده نوع جدیدی از کمدی‌سازی را عرضه کرد و البته در عین حال فیلم‌هایش به شدت احساس‌برانگیز و انسانی هستند. فیلم‌نامه‌ی فیلم را جاد آپاتو و پیت دیویدسون با هم نوشته‌اند و فیلم یک کمدی-درام تقریبا اتوبیوگرافیک درباره‌ی زندگی دیویدسن است. پیت دیویدسن در استیتن آیلند نیویورک بزرگ شده و پدرش را در فاجعه‌ی یازده سپتامبر از دست داده است. بعد از فقدان پدرش او وارد کار استند‌آپ کمدی شده. آخرین فیلمی که از جاد آپاتو دیده بودیم «درب و داغان» (Trainwreck) محصول ۲۰۱۵ بود و بعد از آن سراغ ساخت سریال «عشق» رفته بود. دیدن یک فیلم مفرح از جاد آپاتو برای خوره‌ی فیلم‌ها به اندازه‌ی دیدن یکی از فیلم‌های فصل جوایز جذاب است.

۱۲. سگ تازی (Greyhound)

نمایی از فیلم سگ تازی

کارگردان: Aaron Schneider
بازیگران: Tom Hanks, Elisabeth Shue, Stephen Graham
تاریخ انتشار: ۱۰ جولای ۲۰۲۰ (۲۰ تیر ۱۳۹۹) – اپل TV پلاس
امتیاز متاکریتیک: ۶۴

در جنگ جهانی دوم، ۳۷ کشتی از نیروهای متفقین از آتلانتیک شمالی می‌گذرند، در حالی که ناوگانی از کشتی‌های نازی به دنبالشان هستند. وقتی تام هنکس یک فیلم جنگی بازی کند، احتمال جایزه گرفتنش زیاد است. این ‌بار نکته‌ی جالب این جاست که هنکس علاوه بر اینکه جلوی دوربین رفته در نوشتن فیلم‌نامه‌ی فیلم هم مشارکت داشته است. آرون اشنایدر کارگردان این فیلم بیشتر به‌عنوان مدیر فیلم‌برداری شهرت دارد و این دومین فیلم بلند سینمایی‌اش است. اولین فیلمش به نام «Get Low» را سال ۲۰۰۹ ساخت که امتیاز خوبی هم از منتقدان گرفت و نامزد دریافت چندین جایزه در جشنواره‌های مختلف شد. آرون اشنایدر برای فیلم کوتاهی که سال ۲۰۰۴ ساخته بود جایزه‌ی اسکار را به خانه برد و حالا این فیلم جدیدش به نظر می‌رسد گام بزرگتری برای او باشد.

۱۳. ایوان منحصربه‌فرد (The One and Only Ivan)

نمایی از فیلم ایوان منحصر به فرد

کارگردان: Thea Sharrock
صداپیشگان: Angelina Jolie, Sam Rockwell, Helen Mirren
تاریخ اکران: ۲۱ آگوست ۲۰۲۰ (۳۱ مرداد ۱۳۹۹) – دیزنی پلاس
امتیاز متاکریتیک: ۵۷

انیمیشنی که کمدی ماجراجویانه است و صداپیشگانش همگی از ستاره‌های سینما هستند. این اولین انیمیشنی است که تئا شاروک کارگردانی می‌کند. او پیش از این فقط یک فیلم ساخته که اثر محبوبی هم از کار درآمد؛ «من پیش از تو» که اقتباسی از کتاب جوجو مویز بود. این انیمیشن اقتباسی از یک کتاب کودکانه به همین اسم است. سام راکول صداپیشه‌ی ایوان نقش اصلی انیمیشن است. ایوان گوریلی است که در یک قفس زندگی می‌کند. او تلاش دارد با کمک یک فیل به نام استلا و یک سگ به اسم باب تکه‌های گذشته‌اش را کنار هم قرار بدهد و نقشه‌ای بریزد تا از اسارت فرار کند. این وسط سر و کله‌ی یک بچه فیل هم پیدا می‌شود که استلا و ایوان از او نگهداری می‌کنند. آنجلینا جولی هم صداپیشه و هم از تهیه‌کنندگان این انیمیشن است.

۱۴. جهش‌یافته‌های جدید (The New Mutants)

نمایی از فیلم جهش‌یافته‌های جدید

کارگردان: Josh Boone
بازیگران: Anya Taylor-Joy, Alice Braga, Maisie Williams
تاریخ اکران: ۲۸ آگوست ۲۰۲۰ (۷ شهریور ۱۳۹۹)
امتیاز متاکریتیک: –

جاش بون را با درام‌های رومانتیک به یاد می‌آوریم. مهم‌ترین فیلم او تا امروز «بخت پریشان ما» است که داستان دو نوجوان مبتلا به سرطان کشنده بود که رابطه‌ی عاشقانه‌ای با هم پیدا می‌کنند. فیلمی ملودرام و اشک‌آور که البته خوب ساخته شده بود. اما در فیلم جدیدش جاش بون سراغ یک اکشن ترسناک علمی-تخیلی است. این یک فیلم ابرقهرمانی است که اقتباسی از یکی از کمیک‌بوک‌های مارول به همین نام است. این سیزدهمین و آخرین قسمت از سری فیلم‌های «ایکس من» است. فیلم‌نامه را خود جاش بون به همراه نیت لی نوشته است. داستان پنج جهش‌یافته‌ی جوان که تازه توانایی‌هایشان را کشف کردند. آن‌ها برخلاف میل‌شان در یک ساختمان مخفی نگهداری می‌شوند و مبارزه می‌کنند تا از گناهان گذشته‌شان فرار کنند و خودشان را نجات بدهند.

۱۵. مأمور مخفی (The Mole Agent)

نمایی از مستند مأمور مخفی

کارگردان: Maite Alberdi
بازیگران: –
تاریخ انتشار: ۱ سپتامبر ۲۰۲۰ (۱۱ شهریور ۱۳۹۹) – پخش دیجیتال
امتیاز متاکریتیک: –

مستند جدید میت آلبردی ایده‌ی بکر و تازه‌ای دارد. فیلمی با شخصیت‌پردازی‌ عمیق است و شوخی‌های واقعا بامزه‌ای هم دارد. درباره‌ی ارزشی است که ما برای سالمندانمان قائل می‌شویم و در این حین ماجرایی تأثیرگذار روایت می‌کند.

دسته‌بندی مأمور مخفی در یک ژانر خاص سخت است، ولی مؤلفه‌های درخشانش به وضوح پیداست. منتقد «ایندی‌وایر» در نقدی که بعد از نمایش این فیلم در جشنواره‌ی «ساندنس» نوشته بود می‌گوید: «در این گونه مستندها هیجان و تنش خاصی وجود دارد و میت آلبرتینی بهترین نمونه‌اش را نشانمان داده است. این کارگردان شیلیایی مستندش را شبیه یک تریلر جاسوسی در آورده است که در آن یک پیرمرد مهربان و شیرین ۸۳ ساله در نقش یک کارآگاه خصوصی وارد یک آسایشگاه سالمندان می‌شود تا تحقیق کند.»

بدون شک این مستند شیرین‌ترین و بامزه‌ترین تریلر جاسوسی است که تا به حال ساخته شده است.

۱۶. انگاشته (Tenet)

نمایی از فیلم انگاشته

کارگردان: Christopher Nolan
بازیگران: Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson
تاریخ اکران: ۲ سپتامبر ۲۰۲۰ (۱۲ شهریور ۱۳۹۹)
امتیاز متاکریتیک: ۷۰

احتمالا دوستداران سینما بیشتر از هر فیلم دیگری در سال ۲۰۲۰ انتظار فیلم جدید نولان را می‌کشند. «انگاشته» فیلم جدید کریستوفر نولان مثل بقیه‌ی آثارش در سکوت خبری جلو می‌رود. تنها چیزی که درباره‌ش می‌دانیم این است که یک تریلر اکشن است. از آنجایی که هانس زیمر، همکار همیشگی نولان برای ساخت موسیقی سر فیلم «Dune» بود، لودویگ گورانسون این بار موسیقی متن فیلم نولان را می‌سازد. فیلم‌برداری فیلم ماه می ۲۰۱۹ آغاز شد و طبق شنیده‌ها در هفت کشور فیلم‌برداری خواهد شد. رابرت پتینسون که از بازیگران فیلم است می‌گوید فیلم‌نامه را آن‌قدر مخفی نگهداشته‌اند که فقط یک‌بار به او اجازه داده‌اند آن را بخواند. آن هم در حالی که در یک اتاق دربسته بوده است. هویت ون هویتما، مدیر فیلم‌برداری فیلم از تلفیق آیمکس و فیلم هفتاد میلی‌متری برای این پروژه‌ی نولان استفاده کرده و همین خبر کافی است که به‌خصوص از لحاظ بصری به فیلم جدید نولان امید ببندیم.

۱۷. مولان (Mulan)

نمایی از فیلم مولان

کارگردان: Niki Caro
بازیگران: Yifei Liu, Donnie Yen, Jet Li
تاریخ انتشار: ۴ سپتامبر ۲۰۲۰ (۱۴ شهریور ۱۳۹۸) – دیزنی پلاس
امتیاز متاکریتیک: –

این درام اکشن ماجراجویانه در ادامه‌ی بازسازی‌های انیمیشن‌های دیزنی ساخته شده است و این‌بار سراغ انیمیشنی رفته که به لحاظ تاریخ از بقیه‌ی بازسازی‌ها قدیمی‌تر است و همین می‌تواند یک چالش محسوب شود. چون به هر حال تماشاگران با سنین کمتر هم کارتون «مولان» را به یاد دارند. فیلم داستان یک دوشیزه‌ی جوان چینی است که خودش را به شکل یک جنگجوی مرد درمی‌آورد. این داستان زمانی اتفاق می‌افتد که امپراطور چین دستور داده تا از هر خانواده‌ای یک مرد باید در ارتش سلطنتی حضور پیدا کند تا از کشور دفاع کنند و مولان می‌خواهد جانشین پدرش در جبهه‌ی جنگ باشد. بودجه‌ی تولید فیلم هنگفت و بین ۲۹۰ تا ۳۰۰ میلیون دلار بوده است. فیلم حاشیه‌هایی هم داشت. به‌تازگی بسیاری از استودیوهای هالیوود متهم به تبعیض نژادی و استفاده از بازیگران سفیدپوست برای نقش‌های مختلف شده‌اند. موقعی که اعلام شد مولان قرار است ساخته شود بلافاصله اعتراضی نوشته شد که ما مولان سفیدپوست نمی‌خواهیم! دیزنی اعلام کرد که در جست‌وجوی یک بازیگر چینی برای نقش مولان است و کلا برای فیلم از بازیگران آسیای شرقی استفاده کردند. فیلم مولان قرار بود در تاریخ ۹ مارس ۲۰۲۰ روی پرده‌ها بیاید، ولی شیوع کرونا باعث شد دیزنی چندین بار تاریخ اکران آن را تغییر دهد. سرانجام هم دیزنی تصمیم گرفت اکران سینمایی را فراموش و مولان را روی سرویس استریم دیزنی پلاس منتشر کند.

۱۸. من به پایان دادن به اوضاع فکر می‌کنم (I’m Thinking of Ending Things)

نمایی از فیلم من به پایان دادن به اوضاع فکر می‌کنم

کارگردان: Charlie Kaufman
بازیگران: Jessie Buckley, Toni Collette, Jesse Plemons
تاریخ انتشار: ۴ سپتامبر ۲۰۲۰ (۱۴ شهریور ۱۳۹۸) – نتفلیکس
امتیاز متاکریتیک: ۷۵

«من به پایان دادن به اوضاع فکر می‌کنم» نسخه‌ی چارلی کافمن از یک فیلم ترسناک است؛ یعنی شبیه هیچ‌کدام از آثار این ژانر نیست و هم‌زمان با مؤلفه‌هایشان بازی می‌کند. این فیلم اقتباسی است از رمان ترسناک ایاین رید و فرصتی است برای کافمن تا از رویکرد همیشگی‌اش در ساخت کمدی‌های نامتعارف فاصله بگیرد.

داستان درباره‌ی تنهایی، جدایی و سفر درونی کارگردان/ نویسنده‌ در سینماست. جسی باکلی و جسی پلمونز در نقش زوج جوانی ظاهر شده‌اند که بعد از یک سفر جاده‌ای به دیدار پدر و مادر پسر (تونی کولت و دیوید تیولیس) می‌روند؛ پدر و مادری که خانه‌شان در مزرعه‌ای متروک و در پس برف و بورانی شدید است.

همچنان که کاراکتر باکلی با خودش کلنجار می‌رود تا رابطه‌اش را با این پسر تمام کند، اتمسفر فیلم‌های ترسناک کلاسیک بر داستان حاکم می‌شود و جهان کاراکتر جسی باکلی کم‌‌کم فرو می‌ریزد.

فیلم‌بردار «جنگ سرد» (Cold War) و «ایدا» (Ida) لوکاز زال قاب‌هایی زیبا و شبیه نقاشی گرفته که حال و هوای فیلم اول کافمن «نیویورک، مجاز مرسل» (Synecdoche, New York) را به یاد می‌آورد. اگر انتظار یک اقتباس عین به عین از رمان ایاین رید را دارید، این فیلم را نبینید. در واقع اگر کتابش را خوانده‌اید، بهتر است حین تماشای فیلم به کل آن را فراموش کنید.

۱۹. حس خوبی داره رفیق (Feels Good Man)

نمایی از انیمیشن حسی خوبی داره رفیق

کارگردان: Arthur Jones
بازیگران: –
تاریخ انتشار: ۴ سپتامبر ۲۰۲۰ (۱۴ شهریور ۱۳۹۸) – پخش دیجیتال
امتیاز متاکریتیک: –

ماجرای کاریکاتور یک قورباغه‌ی خمار که به طرز عجیبی تبدیل به نماد نژادپرستان شد. مستند جالب و عجیب و غریب آرتور جونز وقتی در جشنواره ساندنس جایزه ویژه هیأت داوران را دریافت کرد با وقایع آن زمان کاملا همخوانی داشت.

این قورباغه را کاریکاتوریستی به نام مت فیوری در سال ۲۰۰۵ خلق کرد و اسم آن را پِپِه گذاشت. پِپِه قورباغه خیلی زود طرفداران زیادی پیدا کرد و مستقل از خالق شد و به جایگاهی فراتر از حد تصور خود مت فیوری رسید. او قورباغه‌‌ای خلق کرده بود که فقط دلش میخواست حس خوبی داشته باشد.

ولی کم‌کم ماجرا پیچیده شد و برخی از مردم سعی کردند از تصاویر این قورباغه برای مضامین نژادپرستانه استفاده کنند. تماشای این مستند به ویژه باتوجه به وقایع سال ۲۰۲۰ واجب‌تر به نظر می رسد.

۲۰. من زن هستم (I Am Woman)

نمایی از فیلم من زن هستم

کارگردان: Unjoo Moon
بازیگران: Evan Peters, Tilda Cobham-Hervey, Danielle Macdonald
تاریخ اکران: ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۱ شهریور ۱۳۹۸) – اکران محدود و پخش دیجیتال
امتیاز متاکریتیک: –

در هر فیلم بیوگرافی که درباره‌ی چهره‌های مشهور می‌سازند، دو مؤلفه‌ی کلیشه‌ای خبر از اتفاق‌های فاجعه بار می‌دهد؛ یکی شخصیتی است که خیلی سرفه می‌کند و معمولا کسی هم متوجه آن نمی‌شود و دیگری شخصیتی که مقادیر خیلی زیادی کوکائین مصرف می‌کند و همه بی‌توجه می‌گذرند.

این فیلم درباره‌ی خواننده معروف هلن ردی و زندگی شخصی و کاری‌اش است. فیلم پاییز گذشته در جشنواره‌ی ترایبکا به نمایش در آمد و واکنش‌های خوبی گرفت. کلیشه‌هایی که از آن نام بردیم در این فیلم هم حاضر است، اما انرژی و جذبه‌ی خاص تیلدا کابهام هروی و همین‌طور احترام و علاقه‌ای که کارگردان برای این خواننده داشته است باعث شده این اثر به نسبت دیگر آثار مشابه تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد.

دیگر فیلم‌های بیوگرافی درباره خوانندگان و دنیای موسیقی هم باید از این فیلم الگو بگیرند و رویکرد مستقیم‌تر و صادقانه‌تری را نسبت به داستان‌هایشان اتخاذ کنند، و از حضور ستاره‌‌ای مثل کابهام هروی بیشتر بهره ببرند.

۲۱. مارتین ایدن (Martin Eden)

نمایی از فیلم مارتین ایدن

کارگردان: Pietro Marcello
بازیگران: Luca Marinelli, Jessica Cressy, Vincenzo Nemolato
تاریخ اکران: ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۱ شهریور ۱۳۹۸) – اکران محدود و پخش دیجیتال
امتیاز متاکریتیک: ۵۷

مستندساز کهنه‌کار ایتالیایی پیرتو مارچلو اولین فیلم داستانی‌اش را بالاخره ساخته است، با اقتباس از رمانی نوشته‌ی جک لندن.

در این فیلم روایتی از وقایع اوایل قرن بیستم در ایتالیا می‌بینیم. داستان درباره‌ی دریانوردی با نام مارتین ایدن است که در بحبوحه‌ی یک اروپایی از هم پاشیده به یک نویسنده مطرود تبدیل می شود.

این فیلم با فرمت ۱۶ میلی‌متری ساخته شده است و پاییز سال ۲۰۱۹ در جشنواره‌های مختلفی حضور داشت. روایت مبهم و مقطع تاریخی جذاب و ارجاع‌های زمانی پیچیده‌ای که در فیلم گنجانده شده است، بحث‌های زیادی را بین تماشاگران این جشنواره‌ها به راه انداخت. منتقدین ایندی وایر که فیلم را دیدند می گویند اقتباسی رویایی و به طرز غافلگیر کننده‌ای وفادار است که انگار عقبه و دانشی صد ساله پشتش خوابیده.

در زمانه‌ای که همه چیز به هم ریخته است و گروه‌های مختلف مردمی به جان هم افتاده‌اند، تماشای این فیلم و داستانی که قدمتی به اندازه یک قرن دارد جالب خواهد بود.

۲۲. پیشگو (Sibyl)

نمایی از فیلم پیشگو

کارگردان: Justine Triet
بازیگران: Virginie Efira, Adèle Exarchopoulos, Gaspard Ulliel
تاریخ انتشار: ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۱ شهریور ۱۳۹۸) – پخش دیجیتال
امتیاز متاکریتیک: ۵۸

جاستین تریت برای دو فیلم داستانی قبلی‌اش یعنی «عصر وحشت» و «هم خواب با ویکتوریا» نامزد ۳ جایزه سزار شد؛ از جمله بهترین فیلم بلند اول و بهترین فیلم. این فیلم‌ساز فرانسوی امسال با «پیشگو» به سینماها باز می‌گردد، یک کمدی درام دیگر درباره زندگی شخصی زن‌ها. در فیلم ستاره فیلم «آبی گرمترین رنگ است» یعنی ادل اگزارکوپولوس در نقش بازیگری ظاهر شده است که بعد از آشنایی با روان‌شناس رمان‌نویسی به نام سیبل زندگی‌اش دگرگون می شود.

فیلم در بخش رقابتی جشنواره کن سال گذشته حضور داشت و بازخوردهای متناقضی گرفت، برخی فیلم را ستودند و برخی اصلا آن را دوست نداشتند. منتقد ایندی وایر درباره فیلم می نویسد: «فیلم چیزی بین یک اثر اشرافی و چشم‌نواز و اروتیک است که به صورت یک تریلر روان‌شناختی ساخته شده.»

۲۳. همیشه شیطان (The Devil All the Time)

نمایی از فیلم همیشه شیطان

کارگردان: Antonio Campos
بازیگران: Robert Pattinson, Tom Holland, Riley Keough
تاریخ انتشار: ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۶ شهریور ۱۳۹۸) – نتفلیکس
امتیاز متاکریتیک: –

اولین فیلم بلند آنتونیو کمپوست بعد از «کریستین» که سال ۲۰۱۶ ساخت ترکیب بازیگران خوب و کنجکاوی برانگیز دارد و در بین ستاره‌هایش نام‌هایی مثل تام هالند و رابرت پتینسون دیده می‌شود.

فیلم از رمان جذاب و پر از خشونت دونالد ری پولاک اقتباس شده است و در جهانی مثل کتاب‌های کورمک مک‌کارتی می‌گذرد. یعنی ایالت‌های غرب میانه آمریکا و جایی که فضایی شبیه جهنم دارد.

این فیلم داستان روستایی حاشیه‌ای با مردمی مذهبی را روایت می‌کند. مردمی که ایمانشان آن‌ها را وادار می‌کند فجیع‌ترین جنایت‌ها را مرتکب شوند. هر کدام از شخصیت‌های این قصه مرتکب اعمالی به‌شدت وحشتناک می‌شوند با این تصور که دارند برای رضایت خدا کار می‌کنند. از کشیشی که دختران نوجوان را اغوا می‌کند گرفته تا زوجی که در جاده‌ها دنبال قربانی می‌گردند و قاتلین سریالی خطرناکی شده‌اند. به این‌ها نیروی پلیس محلی و فاسد این روستا را هم اضافه کنید.

کارگردان و رمان‌نویس داستان را با لحنی تلخ و گزنده به تصویر کشیده‌‌اند.

۲۴. آنتبلوم (Antebellum)

نمایی از فیلم آنتبلوم

کارگردان: Gerard Bush, Christopher Renz
بازیگران: Janelle Monáe, Eric Lange, Jena Malone
تاریخ انتشار: ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۸ شهریور ۱۳۹۸) – پخش دیجیتال
امتیاز متاکریتیک: –

اولین فیلم بلند جرارد بوش و کریستوفر رنز مسائل نژادی آمریکا را در سطح مختلفی نمایش داده است. خلاصه داستان رسمی که از آن منتشر شده به این صورت است که ورونیکا هنلی نویسنده‌ی موفقی است که در موقعیت هراس‌آوری گیر می‌افتد و باید رازی عجیب و وحشتناک را پیش از آنکه خیلی دیر شود برملا کند.

عنوان فیلم لاتین است و معنایش «پیش از جنگ» می‌شود؛ اصطلاحی که در زمان جنگ داخلی آمریکا رواج داشت. فیلم بحران‌های برده‌داری پیش از جنگ داخلی را از زاویه‌ دید یک زن سیاهپوست قرن بیست و یکمی بررسی می‌کند، کسی که از میراث برده‌داری و نژادپرستی در جامعه‌ی معاصر آمریکا با خبر است.

فیلم‌نامه‌ی ‌فیلم را هم خود بوش و رنز نوشته‌اند و قصه‌ای پر افت‌و‌خیز روایت کرده‌اند که  اگر بیش از این درباره‌ی آن بگویم غافلگیری‌ها و چرخش‌های داستانی لو می‌رود. ولی مطمئن باشید فیلم از آثار بحث‌برانگیز آینده خواهد بود.

۲۵. کاجیلیونر (Kajillionaire)

نمایی از فیلم کاجیلیونر

کارگردان: Miranda July
بازیگران: Evan Rachel Wood, Debra Winger, Gina Rodriguez
تاریخ اکران: ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۸ شهریور ۱۳۹۸)
امتیاز متاکریتیک: ۸۰

در اولین فیلم میراندا جولی بعد از نزدیک به یک دهه دوری از سینما، ایوان ریچل وود با یک بازی خیره‌کننده ظاهر شده است. فیلم یک کمدی سیاه و چیزی بین بین «انگل» و «دزدان مغازه» (Shoplifters) است.

داستان خانواده‌ای متقلب و حقه‌باز که زندگیشان مدام رو به بدتر شدن و بدتر شدن می‌رود. شخصیت‌پردازی هوشمندانه و پیش‌بینی‌ناپذیر جولی در این فیلم هم‌زمان بدبینانه و همدلانه است.

بزرگان این خانواده‌ی خلافکار رابرت و ترسا هستند. دخترشان اسم مضحکی دارد (اولد دولیو) که خبر از گذشته‌ی عجیب و غریب پدر و مادرش می‌دهد. ولی این دختر هیچ چیزی از گذشته خانواده و منبع اسم عجیب نمی‌داند. زنی عجیب و غریب و ویژه است که نمی توانند مستقیم به کسی نگاه کند و ارتباط چشمی برقرار کند. تمام زندگی‌اش در کلاه گذاشتن سر مردم و تیغ زدن آن‌ها خلاصه شده است.

این خانواده در یک کارخانه زندگی می‌کنند و سعی دارند کلاه هر کسی را که در لس آنجلس می‌بینند بردارند. ولی انگار نمی‌دانند چطور زندگی‌شان را بگذرانند. تا اینکه اولد دولیو دوستی جدید پیدا می‌کند و به فکر یک زندگی تازه و جدا از خانواده‌ی مشکل دارش می‌افتد.

۲۶. لانه (The Nest)

نمایی از فیلم لانه

کارگردان: Sean Durkin
بازیگران: Carrie Coon, Jude Law, Anne Reid
تاریخ اکران: ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۰ (۲۸ شهریور ۱۳۹۸)
امتیاز متاکریتیک: ۸۰

شان دورکین با فیلم «مارتا مارسی می مارلین» هم چهره‌ای شناخته‌شده در کارگردانی شد و هم ستاره‌ای جدید به اسم الیزابت اولسن را به سینما معرفی کرد که حالا حتی از ابرقهرمان‌های جهان مارول شده است.

در اینجا داستان مردی سلطه‌جو را نشان می‌دهد که همسر و فرزندانش را به یک قصر گوتیک قدیمی در انگلستان منتقل می‌کند. به گفته‌ی منتقد ایندی وایر این فیلم تنها از لحاظ بصری و تکنیکی قابل اهمیت است و باقی ابعاد و عناصرش کمی لنگ می‌زند. ولی نماهای طولانی و گیرای فیلم و موسیقی پرکششی که در لحظاتش جریان دارد، تجربه‌ی تماشایش را ویژه کرده است.

۲۷. بدرفتاری (Misbehaviour)

نمایی از فیلم بدرفتاری

کارگردان: Philippa Lowthorpe
بازیگران: Keira Knightley, Gugu Mbatha-Raw, Jessie Buckley
تاریخ اکران: ۲۵ سپتامبر ۲۰۲۰ (۴ مهر ۱۳۹۸)
امتیاز متاکریتیک: –

فیلیپا لوتروپ چهره شناخته شده‌ای در تلویزیون است و درام‌های باکیفیتی را کارگردانی کرده است؛ از جمله اپیزودهایی از سریال تاج (The Crown).

او برای اولین فیلم بلند سینمایی‌اش فیلم‌نامه‌ای از گبی چیاپی و ربکا فرین را انتخاب کرده است. داستان درباره رقابت‌های بانوی شایسته سال ۱۹۷۰ در لندن است و ماجراهایی که همه چیز را به هم می زند.

تعدادی از فعالین حقوق زنان و طرفداران فمینیسم، علیه گردانندگان این مراسم و مسابقات اعتراض می‌کنند و می‌گویند این جور رقابت‌ها شخصیت زن را پایین می‌آورد و او را به‌عنوان یک شیء در معرض نمایش می‌گذارد. اما درون خود این مراسم ماجرای پیچیده‌تری جریان دارد؛ نماینده‌ی کشور گرنادا با دیدگاهی کاملا متفاوت در این رقابت شرکت کرده است و قصد دارد از این فرصت استفاده کند تا جایگاه زنان رنگین پوست را در دنیا بالا ببرد.

تقابل این دو دیدگاه درباره‌ی تأثیرات یک مراسم درام جالبی را شکل داده است که تماشایش خالی از لطف نیست.

۲۸. گلوریاها (The Glorias)

نمایی از فلیم گلوریاها

کارگردان: Julie Taymor
بازیگران: Alicia Vikander, Julianne Moore, Timothy Hutton
تاریخ اکران: ۳۰ سپتامبر ۲۰۲۰ (۹ مهر ۱۳۹۸)
امتیاز متاکریتیک: ۶۹

جولی تایمر بعد از ساخت بیوگرافی «فریدا» بار دیگر سراغ همان الگو رفته است و شخصیتی حقیقی را سوژه‌ی فیلم خود کرده و اقتباسی ۱۳۹ دقیقه‌ای از کتاب جنجالی گلوریا استینم با نام «زندگی من در جاده» ساخته است که در سال ۲۰۱۵ منتشر شد.

در فیلم چهار تصویر مختلف از گلوریا استینم می‌بینیم. کودکی، نوجوانی، جوانی (الیسیا ویکندر) و سرانجام تصویر اصلی و نهایی با بازی جولین مور.

۲۹. زن شگفت‌انگیز ۱۹۸۴ (Wonder Woman 1984)

نمایی از فیلم زن شگفت‌انگیز

کارگردان: Patty Jenkins
بازیگران: Gal Gadot, Robin Wright, Chris Pine
تاریخ اکران: ۲ اکتبر ۲۰۲۰ (۱۱ مهر ۱۳۹۹)
امتیاز متاکریتیک: –

خلاصه‌ی داستان «زن شگفت‌انگیز ۱۹۸۴» هم هنوز در اختیار رسانه‌ها قرار نگرفته است اما احتمالا این مهم‌ترین فیلم ابرقهرمانی است که سال ۲۰۲۰ منتظرش هستیم. این فیلم ابرقهرمانی اقتباسی از کمیک‌های دی.سی است. سال ۲۰۱۷ اولین فیلم از روی کاراکتر واندروومن به کارگردانی پتی جنکینز با بازی گل گدو خلق شد. اولین فیلمی محسوب می‌شد که کاراکتر ابرقهرمان محوری‌اش یک زن بود. استقبال از فیلم فوق‌العاده بود و هم پیش منتقدان و هم در گیشه موفق از کار درآمد. تنها چیزی که از داستان فیلم مشخص شده این است که شاهزاده خانم دایانا یا همان واندروومن در جریان جنگ سرد با اتحاد جماهیر شوروی در دهه‌ی هشتاد دچار چالش می‌شود و یک دشمن قوی و ترسناک پیدا می‌کند که نامش چیتاست. پتی جنکینز اعلام کرده که طرح قسمت سوم «واندروومن» هم ریخته شده و احتمالش وجود دارد که اتفاقات قسمت سوم در دوران معاصر رخ دهد.

۳۰. فراخوانی برای جاسوسی (A Call to Spy)

نمایی از فیلم فراخوانی برای جاسوسی

کارگردان: Lydia Dean Pilcher
بازیگران: Sarah Megan Thomas, Stana Katic, Radhika Apte
تاریخ اکران: ۲ اکتبر ۲۰۲۰ (۱۱ مهر ۱۳۹۹)
امتیاز متاکریتیک: –

در این تریلر جاسوسی زن‌ها حکم‌فرمایی می‌کنند؛ هم جلوی دوربین هم پشت دوربین و در عوامل ساخت. داستان در جنگ جهانی دوم می گذرد و درباره‌ی تعدادی کارآموز زن است که وینستون چرچیل استخدام کرده است و باید طی یک مأموریت خطرناک به فرانسه بروند و گروه مقاومتی علیه رژیم نازی‌ها در آنجا تشکیل دهند.

ادامه لیست در بخش دوم 



منبع : دی جی مگ